Baderominnredning for mindre baderom

Små baderom kan enkelt oppleves større med smarte lagringsløsninger og enkle knep. Når du planlegger renovering av et mindre baderom, må du tenke godt gjennom hvordan du vil ha det før du begynner å rive ned interiøret som er der fra før.

Vi gir deg noen tips som gjør at du kan få et mindre bad til å se større ut og samtidig være funksjonelt.

Baderomsmøbel

Første skrittet er å finne et liten baderomsmøbel / servantskap med smart lagring. Servantskapet vårt, i serien Compact, kan du få med skapdør eller hel front og i to ulike breddemål. Her kan du velge mellom fire forskjellige farger, alt etter hva som passer til ditt bad. Når du velger et baderomsmøbel, vil du definitivt ha best mulig plass til oppbevaring, og en servant med kran som passer som passer til  og som gjør at badet får en fin helhet.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Oppbevaring

På et lite bad er det viktig å tenke smart i forhold til lagring. Med skapet HideAway Grunt High cabinet 30, får du et stort skap med god plass til skjult lagring. Skapet er tilgjengelig i flere forskjellige farger og kan plasseres der du synes det fungerer best på badet ditt.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Åpen lagring

Et tips er å bruke plassen over toalettet, og prøve å få plass til et lite skap for åpen eller skjult lagring. Her viser vi vårt alternativ til åpen lagring, ShowOff. Skapet finnes i tre ulike størrelser, og du kan velge baksiden av skapet ut ifra tre ulike farger. Et tips til er å blande fargene på ryggene, for et mer personlig uttrykk på baderommet.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Riktig belysning

Det er viktig å velge riktig belysning i et mindre baderom. Det er fordelaktig å velge flere forskjellige lyskilder istedenfor en stor lampe i taket, siden det vil gjøre at rommet virker større. Baderomsbelysning kommer i flere former og størrelser. Velg den som passer deg og badet ditt best.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Har du et speilskap med god belysning sammen med annen belysning, får du varmere lys og romfølelsen blir større. Her har vi komplettert skapet med et speil med lyslist rundt, for å gi badet ekstra punktbelysning.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Mer inspirasjon

For mer inspirasjon, se https://www.drommekjokkenet.no/baderom og ta en titt på vårt inspirasjonsgalleri.

Baderominnredning for mindre baderom

Mija Kinning skal virkeliggjøre Frida Ramstedts kjøkkendrøm sammen med drømmekjøkkenet!

Nästa inlägg