Drømmekjøkkenet pa Mallorca del 2 –
by Mija Kinning

For at du skal få så god opplevelse som mulig av Antich 36-prosjektet, inviterer jeg deg til å se hvordan huset så ut før vi satte tennene i det.

Så hvordan starter man på et sånt type prosjekt!?

Ja, for meg starter det idet jeg går inn i leiligheten første gang. Jeg tar noen runder, føler meg fram og prøver å se mulighetene. Så begynner brikkene å falle på plass, og jeg ser det ganske raskt for meg. Da er det bare å sette i gang med jobben. Selvfølgelig ligger det mange timers arbeid bak, for når jeg ser alt framfor meg, starter jeg med de store linjene og jobber meg gradvis ned til minste detalj. Jeg lager tegninger og skisser, setter fargeskalaen og materialene, og så må alle møbler, rekvisitter etc. kjøpes. Det er en konstant prosess som også pågår når du gjør andre oppdrag, – du ser og finner ting som på et eller annet vis tilhører denne leiligheten og på den måten vokser alt frem. Jeg elsker å se etter alt fra store møbler til den lille skulpturen som skaper den rette stemningen. Jeg ønsker virkelig at personen som kjøper leiligheten vår skal føle seg hjemme, se alle de fine detaljene og nyte den herlige energien som virkelig er her.

Plantegning før.

Plantegning før.

Veggen mellom stuen og ett av soverommene ble revet, slik at kjøkkenet kunne gå i ett med stuen.

Under prosessen.

Fullastet lastebil på vei til Mallorca. Det var på millimeteren at alt fikk plass! fick plats!

Det var en del vi ikke fikk gjennom trappehuset, så det måtte løftes helt opp til takterrassen. Alt fra møbler til en pergola – og det var noen som bestilte en 4 m lang benkeplate og like langt steinplate. Hmm … Ja, alt for å få til det fine kjøkkenet jeg hadde planlagt, og ja – du ser hvordan det gikk.

Vel, selvfølgelig ble det forskjell!

Den lille nisjen var en spiseplass før også.

Med den innebygde benken utnyttes plassen i nisjen optimalt.

Det gamle kjøkkenet ble til soverom og bad.

Jo, det er faktisk samme rom!

Terrassen og spesielt topphuset trengte virkelig å bli tatt vare på og få utnyttet plassen på en bedre måte, blant annet med en ny, vakker pergola.

De nye møblene, som er kombinert sofa og oppbevaring, er i ferd med å bli murt opp og pusset.

Ja, men her kan du vel henge en vakker solrik dag!

Topphuset var mer et lager og vaskerom da vi kjøpte det, men planen var å få til et tredje soverom med bad.

Dette ble virkelig et behagelig rom, hvor sengen kan gjøres om til sofaer på dagen, eller to enkeltsenger. En smart løsning for å kunne bruke rommet på flere måter.

Som en konklusjon til dette innlegget, byr jeg på filmen med det ferdige resultatet. Bli inspirert og nyt Drømmekjøkkenet på Mallorca!

/ Mija

Drømmekjøkkenet pa Mallorca del 2 – by Mija Kinning

Drømmekjokkenet pa Mallorca –
by Mija Kinning

Drømmekjøkkenet pa Mallorca del 2 – by Mija Kinning

Daniella Wittes nye kjøkken, sammen med mija kinning – oppstart og renovering

Nästa inlägg