Bli inspirert av åpen innredning til ditt walk-in closet

Det er mange som drømmer om et walk-in closet og den luksusfølelsen det kan gi. For det er jo noe helt spesielt med å kunne gå inn i sin egen garderobe og se klær, sko, tilbehør og vesker pent og pyntelig hengt opp, brettet og lagt frem på utstilling. I dag har denne garderoben blitt som et ekstra rom for mange, gjerne i direkte tilknytning til det store soverommet. Det gjelder å planlegge ditt walk-in closet nøye så all plass blir utnyttet så godt som mulig.

Med et slikt valg av oppbevaringsløsning får du en fin balanse mellom det å utnytte plassen maksimalt, samtidig som du får vist frem din personlige stil. Designet er enkelt, men klassisk, og man har valgt en hvit innredning uten skyvedører. Drømmekjøkkenets store utvalg gir alltid deg som kunde muligheten til å skape den garderobeinnredningen du ønsker deg. På drommekjokkenet.no finner du et eget tegneverktøy der du i fred og ro kan sette sammen din egen drømmegarderobe.

Med direkte inngang fra soverommet blir garderoben til en integrert del av rommet. Når du tenker på det – er det ikke nettopp i ditt walk-in closet eller foran garderoben din, at dagen din vanligvis begynner og avslutter?

Et walk-in closet symboliserer som oftest din personlige stil, og har blitt et rom man gjerne viser frem. Mange gjør sin garderobe til et eget lite fristed som møbleres og utstyres med for eksempel minibar, espressomaskin eller et loungemøbel. Her har man valgt å dekorere enkelt med en puff i samme nyanse som den lyse innredningen ellers.

Fordelene med et walk-in closet er selvfølgelig mange, men med mye oppbevaringsplass gis du også muligheten til å kunne innrede med mer enn bare klær. Myke tekstiler, dekorative bokser og personlige ting gir deg en behagelig følelse av ro og hygge.

Med en garderobe som du faktisk kan gå inn i, får du også større anledning til å opprettholde den grad av orden og oversikt som du selv ønsker deg. Liker du å sortere klærne dine etter sesong? Kanskje du heller vil fargekoordinere? Hva du enn foretrekker, blir alt enklere når du kan se alt klart og tydelig med denne åpne innredningen. Deler du dessuten garderoben din med noen, kan det fort bli rotete og uorganisert. Del heller opp garderoben i stedet, så finner du fortere frem på morgenen når klesvalget må tas i en fei.

Til tross for at denne åpne innredningen er veldig stilren, kan lukkede skuffer i blant hjelpe til med å skape et ryddig inntrykk. Her kan du oppbevare vintergenserne i sommersesongen, bruke som sokke- og undertøysskuff eller lagre familiens sengetøy og håndklær.

drommekjokkenet.no finner du inspirasjon til flere flotte og gjennomtenkte oppbevaringsløsninger!

/Drømmekjøkkenet

Bli inspirert av åpen innredning til ditt walk-in closet

Fantastisk Walk-in closet i Villa Grå

Nästa inlägg