En benkeplate som tåler hverdagens prøvelser

Vi elsker benkeplater!

Valg av benkeplate er svært viktig å ha fokus på ved planlegging av nytt kjøkken, både i forhold til kjøkkenets karakter og utseende, men også for funksjonaliteten til kjøkkenet. Valgmulighetene er nesten uendelige. Det finnes laminat, kompaktlaminat, tre, naturstein, rustfritt stål, keramikk, komposittstein og i tillegg finnes alle nevnte varianter i ulike farger og design. Hvordan skal du kunne vite hva som faktisk er best og mest praktisk for akkurat deg?

Drømmer du om å kunne jobbe helt fritt og hemningsløst på kjøkkenet ditt, uten å tenke på hva flekker fra tomatsaus, vin, kaffe, varme kjeler, væte og skarpt bestikk kan gjøre med benkeplaten din? Da bør du definitivt velge Dekton. Vi alle vet at det skjer ting i livet, og dette kan være en velvalgt investering for et lettere og mer holdbart hverdagsliv.

Over ser du den stilige Dekton Danae i en sandfarget fargetone og som passer veldig bra sammen med fargen Ostronbeige. Langs hele ”vindusveggen” har vi plassert en dobbel vask og en koketopp, som i stor grad hadde vært en utfordring for mange andre materialer enn Dekton. Et smart tips er å bruke det samme materialet som beskyttelse mot søl på veggen, siden det fort spruter under både matlaging og vasking. Da er du flekksikker hele veien opp på veggen.

Et nærbilde av platene, merk deg hvordan sprutbeskyttelsens utforming gir en følelse av håndverk på kjøkkenet, med alle sine vinkler og tilpassinger.

Her ser vi også hvor fint de lyse tonene på skapdørene og benkeplaten smelter sammen.

Dekton tåler fint høye temperaturer uten å bli brent, skadet eller slå sprekker. Varme gryter og kjøkkenutstyr, som for eksempel keramikk eller steikepanner, kan plasseres direkte på overflaten uten at du trenger å bekymre deg for skade. Er det ikke luksuriøst å slippe og tenke på det i hverdagen?

Dekton Kelya er en benkeplate i en mørkere brun tone og større årringer/marmorering. Dekton i et kjøkken med gass-komfyr, er en ypperlig kombinasjon siden det under matlaging med gass kan bli nokså høye temperaturer og denne benkeplaten verken får brannskader eller slår sprekker.

Her kommer platens varme og årringer/marmorering frem på en fin måte. Den gir kjøkkenet ditt liv og karakter uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten.

Vi er mange som liker marmorens vakre mønster og utseende, men vi nøler ofte med tanken om å implementere steinen i hjemmet siden det er et levende naturmateriale som absorberer både væske og er følsom for riper. Dekton Kairos er en hvit plate med naturlige vener i bleke og kalde gråtoner. Et perfekt alternativ til marmor, med det samme vakre utseendet som også holder seg en hel livstid.

Dekton-platene har markedets mest holdbare overflate mot riper. Til tross for at skarpe kniver ikke riper opp overflaten, anbefales det å bruke skjærebrett, for beskyttelse av kjøkkenutstyret ditt.

Har du planer på ett nytt kjøkken eller varför inte en benkeplate? Då tycker vi att du ska kontakta din närmsta forhandler.

Vi alle i Drømmekjøkkenet ønsker deg en fin helg!

En benkeplate som tåler hverdagens prøvelser

Stort og smått for
walk-In-garderoben

En benkeplate som tåler hverdagens prøvelser

Paradisvillaen

Nästa inlägg