EN SERIE BLIR TRE – NYE BADEROMSMILJØER!

Nå gjør vi på Ballingslöv en liten endring når det gjelder vårt sortiment på bad – vi lar en serie bli til tre. Dette skal gjøre det enklere for deg å navigere i – en lettere vei til drømmebadet. Tilskuddet blant våre serier heter Strict og Stella. I den forbindelse kan vi selvsagt by på en mengde nye baderomsmiljøer som vi håper vil gi inspirasjon!

Strict 
Servantskapet Strict har en slett baderomsdør med innfrest grepslist i aluminium langs hele dørens overkant. Døren finnes i flere malte utførelser og skapets skrog males alltid i samme farge som døren. Se mer av miljøene og produktene her.

I dette baderommet er det benyttet varme og behagelige granittkeramikkplater i en kalkstenfarge sammen med servantskapet Strict i vår mest moderne farge, østersbeige. Det å benytte få materialer i baderommet gir en helhet som oppleves veldig behagelig.

Noen ekstra detaljer man legger merke til er den innbygde hyllen i dusjen, baderomsspeil med ledbelysning og den praktiske kommoden som er laget av to servantskap fra baderomsserien Lessmore med en topplate i Carraramarmor. Vi synes dette baderommet gir en harmonisk hjemme-spa følelse.

Stella 
Servantskapet Stella har en dør med profilert speil og lett avrundet kant. En cross-over som passer inn overalt – både i klassiske og moderne miljøer. Døren finnes i flere malte utførelser. Se mer av miljøene og produktene her.

Et baderom i varme gråtoner, der valgene er gjort etter husets sjel og karakter. Inspirasjon når det gjelder materialer kommer fra huset som er bygget i 1929. Klassisk hvit flis i 15×15 format avsluttes i brysthøyde med en vakker fliselist, og på gulvet ligger klinkerplater i tidstypisk mønster.

Her passer servantskapet Stella i varmgrått utmerket med sine fine detaljer – sammen med den flotte servanten Stone i komposittstein slipper man å kompromisse med nåtidens krav. Vitrineskapet med dør i linjeglass er hentet fra vårt kjøkkensortiment, og passer helt perfekt.

Vanity
Vanity er vårt mest detaljrike servantskap med falset dør og skrogframkant. Skapet er i trefiner med massive trekantslister. Materialet er nøye utvalgt eik som håndteres skånsomt av medarbeiderne på fabrikken i skånske Ballingslöv. Se mer av miljøene og produktene her.

Et baderom med servantskap og høyskap fra serien Vanity i eik beiset lysebrun. Her bevares gamle detaljer og blandes med nye moderne og minimalistiske innslag. En herlig kombinasjon!

Et klassisk elementbeskyttelse og baderomsvindu sammen med flisplater i moderne kalkstein og flisplater bak servantskap og høyskap i et litt uvanlig format i et fint mønster. Materialvalgene gjør at Vanitymøblene passer perfekt!

Bright
Serien Bright finnes i malt utførelse eller vår nøye utvalgte eikefiner. Servantskapet kan kompletteres med servant i porselen, gjutmarmor eller komposittstein – benstativ i stål finnes som tilvalg. Se mer av miljøene og produktene her.

Moderne baderom med fine detaljer setter standarden i dette baderommet. Ved å sette servantskap i svart eik fra serien Bright i en nisje sammen med speilskap gir dette en plassbygd og luksuriøs følelse. Rundt møblene og på dører og tilbehør er det benyttet valnøtt.

På veggene er det benyttet microsement sammen med gulvplater fra Silestone i Coral Clay. Baderommet og stilen fortsetter til rommene rundt med skyvedører og oppbevaringsløsninger fra Drømmekjøkkenets garderobesortiment.

Håper dette var inspirerende og at du likte våre nye baderomsmiljøer.

/ Ballingslöv | Drømmekjøkkenet

EN SERIE BLIR TRE – NYE BADEROMSMILJØER!

MINIMALISME OG DESIGN I ET MØRKT KJØKKEN!

EN SERIE BLIR TRE – NYE BADEROMSMILJØER!

På en øy i Stockholms skjærgård

Nästa inlägg