Et vakkert lite mursteinshus ved Ålakysten i Sverige

I dette innlegget kan du lese om et oppussingsprosjekt i Åhus ved kysten av Sør-Sverige. Vi har besøkt et nyoppusset lite hus, med inngang fra gateplan, hvor eierne har lagt vekt på å ta vare på husets gamle sjarm. Se de flotte bade- og garderobeløsningene som ble valgt. Det koselige røde mursteinshuset har solide dører og vinduer og ligger i et middelaldersk bysentrum på Ålekysten. Her er det koselige gater med skånsk idyll, – og lokalprodusert iskrem rett rundt hjørnet.

For å skape den rette følelsen har de satset på jordnære valg som bidrar til en avslappet atmosfære. Å blande gammel landlig stil med nytt skaper en harmonisk følelse, og alle materialer er nøye utvalgt for å gi det vakre huset en rød tråd. Ved å blande materialer i innredning og interiør skapes en balanse, og her har de virkelig lykkes med å skape varme og struktur. Huset er innredet med jordnære og duse farger som fanges opp av lyset fra de vakre grønnmalte vinduene.

Det idylliske baderommet har et stort lysinnslipp og gir en skandinavisk følelse med sitt lyse produktvalg med innslag av tre. Her omgis man av tidløse og gjennomtenkte valg. Naturmaterialer som tre bidrar til en harmonisk helhet.

Bright hvitpigmentert eik er et flott servantskap for baderommet. Servantskapet har mye lagringsplass og kan lett tilpasses din smak. Servanten heter Stone og er laget av komposittstein. Servanten lages for hånd hvor steinen bearbeides og limes. Bunnplaten i servanten freses ut for å få et fall i bunnen. Servanten passer perfekt til Drømmekjøkkenets servantskap Bright og Lessmore, som produseres i fem forskjellige størrelser og fås i to farger. Den hvite steinen er ensfarget.

Ser du etter et flott speil? Dette runde speilet fås i tre forskjellige størrelser. Et rundt speil gir en lett og leken følelse. Speilet er en stilig interiørdetalj som gjør at rommet kan oppleves større og lysere, og det skaper et vakkert blikkfang.

Med smart oppbevaring får du mer plass. Her er innredningen tilpasset miljøet, med produkter og farge som skaper harmoni og ro. Baderommet har fått samme kjærlighet som resten av rommene i huset.

Skyvedøren Showstopper har en bred ramme med fylling. I dette soverommet er det bygget en garderobe som strekker seg fra gulv til tak. Skyvedørene i lys eik gir hjemmet et lunt og varmt inntrykk. I tillegg til skyvedøren Showstopper er det laget en praktisk og koselig oppvebaringsbenk. Her er alle overflater utnyttet med gode oppbevaringsmuligheter, og soverommet er innredet nøkterne farger i skandinavisk stil.

Sittebenken i varmgrått kompletterer veggfargen og er en fin kontrast til garderobens elementer i tre. Her har de valgt en robust front med glatt speil og profilert ramme. Front, ramme og fylling er satt sammen av nøye utvalgte trematerialer. Benken er en flott detalj og et godt supplement til garderoben.

Besøk oss igjen for å se fortsettelsen på dette vakre prosjektet i Åhus. Da kan du også se resten av huset.

Et vakkert lite mursteinshus ved Ålakysten i Sverige

På en øy i Stockholms skjærgård

Et vakkert lite mursteinshus ved Ålakysten i Sverige

Moderne kjøkken med landlig touch

Nästa inlägg