Fantastisk Walk-in closet i Villa Grå

Vi har tidligere presentert flotte Villa Grå her på hverdagsglede-blogg.no. Da kunne du se og bli inspirert av et nydelig kjøkken i eik med Drømmekjøkkenets Wood-fronter. Gikk du glipp av det, kan du lese innlegget her. Nå er det på tide å fortsette vår «visningsrunde» i villaen og sjekke ut husets lagringsplass og walk-in-closet.

Brødrene Henrik og Martin Nygren beskriver under hvordan de har tenkt rundt valg av oppbevaring, materialer og styling.

Mange drømmer om et walk-in-closet – en stor garderobe – og det å i tillegg kunne ha det som en forlengelse av soverommet og hovedbadet ville gjort drømmen komplett. Innredningen er fra Drømmekjøkkenets oppbevaringsserie, og skyvedøren vi valgte heter Showstopper. Den kan du lese mer om her.

Da vi tegnet huset, var denne delen like viktig som den åpne sosiale løsningen med kjøkken. Det å kunne velge å separere denne delen til et helt privat område, var et privilegium. Flyten i huset er ikke avhengig av en passasje her og gjestene får bare tilgang når du har lyst til å skryte litt av favorittdelen av huset ditt.

At vi landet på innredning i eik var faktisk et ganske enkelt valg. Vi ville bryte gråskalaen i rommet og legge til den samme varme stemningen som i de sosiale områdene i huset. Vi valgte også fliser på baderommet i en nyanse som skulle harmonere med eiken i garderoben.

Det var også enkelt å velge åpen garderobe. Med tanke på at innredningen er supreme, måtte vi selvsagt vise den frem fra sin beste side. At vi senere kunne bestille glassdører etter mål fra gulv til tak, gjorde oss ikke mindre fornøyde.

I dag handler det ikke bare om å ha en garderobe. Utover det å være organisert oppbevaring, legger man gjerne til noen ting for innredningens skyld, som forsterker opplevelsen du setter mest pris på til daglig. Derav valget av f.eks. hylleseksjoner bak glassdørene. På disse kan man plassere personlige ting og stilleben for å få en mer hjemmekoselig stemning. Rent funksjonelt er balansen mellom å henge, hyller og sko-stativ viktig for at helheten skal fungere i hverdagen.

For en som har planer om å bygge eller innrede et walk-in-closet, – tenk på å utnytte hele høyden i rommet. Innredning fra gulv til tak gir mer oppbevaringsplass og ser ikke avkappet ut helt øverst. Hvis man i tillegg får plass til et sitte-område, med f.eks. en puff eller mindre benk, så tillegger det mer «vil-ha-følelse», og hvem vil vel ikke sitte og ta et glass med bobler mens man prøver sko til antrekket – for tredje gang?

Da vi tegnet og designet garderoben ønsket vi å få frem et inntrykk av åpenhet, bli ønsket velkommen og harmoni. Med naturmaterialer som eik og betonggulv i gråtoner syntes vi at garderoben formidlet en minimalistisk men koselig og luksuriøs følelse. Hva synes du?

Gjør som oss – tegn din drømmegarderobe på Drømmekjøkkenets hjemmeside.

Vi ønsker deg en herlig uke!

/ Henrik & Martin


Følg brødrene Nygren på Instagram for å se deres kommende prosjekter @henriknygren74 og @martin_nygren

 

Du kan alltid la deg inspirere av mer oppbevaring på Drømmekjøkkenets Instagram @ballingslovab eller i vårt förvaringsgalleri.

Fantastisk Walk-in closet i Villa Grå

Bli inspirert av åpen innredning til ditt walk-in closet

Fantastisk Walk-in closet i Villa Grå

VILLA GRÅ – BADEROM, VASKEROM OCH GARDEROBE

Nästa inlägg