Nå er kjøkkenet til Frida ferdig!

Nå er Fridas kjøkken ferdig og jeg lurer på om du har gjettet riktig. Ble det det kjøkkenet du trodde hun skulle velge?

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Som du ser, så ble det den hvite Bistro skapdøren, med den rustfrie benkeplaten som møter en vakker Silestone benk og matte fliser på veggene. Oppsettet ble ikke helt uventet den med de åpne hyllene, slik at Frida kan skape vakre stilleben både ut fra jobben sin og private ønsker. Vi har laget flere arbeidsområder og praktisk oppbevaring basert på familiens behov. Vi har også snudd på møbleringen og satt inn en benk, slik at vi også har fått mer plass til å røre seg på. Det gir også bedre flyt i hele kjøkkenet.

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Vakre stilleben på enkelte flater på kjøkkenet skaper ro, og treinnslagene gir et varmt inntrykk mot det rustfrie stålet.

Vi trenger selvfølgelig mange uttak i kjøkkenet vårt, så løsningen hos Frida ble et par vakre i porselen og en smart popup i ett av skapene, med flere uttak i. Jeg liker når vi kan skjule en del ting vi trenger, men som ikke er av det vakreste å se på.

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Frida Ramstedt - köket är färdigt

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Smarte og vakre løsninger selv inne i skap og skuffer, – her finnes det absolutt muligheter for å finne løsninger etter eget behov og smak. Jeg er veldig glad i treinnredning til bestikk, krydder og emballasje. Her kan du også se overgangen mellom de forskjellige benkeplatene – det praktiske rustfrie stålet som møter den varme Silestonen.

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Her ser du de åpne, litt tilbaketrukne avdelingene brikker og store skjærebrett. Jeg ønsket å ta med et materiale som brøt litt av og skapte varme, men også et interessant skap som bryter mot resten. På samme måte som de åpne hyllene, er disse i hvitoljet ask.

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Åpne hyller!

Her har du virkelig muligheten til å skape vakre stilleben, som gir en personlig touch og liv til de lukkede skapdørene. Herlig med litt rot! Ny møblering med benk i stedet for fire stoler. Det betyr at vi får flere overflater. Tallerkenhyllen, akkurat som de åpne hyllene, gir et vakkert personlig preg på kjøkkenet, men har også en praktisk funksjon.

Frida Ramstedt - köket är färdigt

Ny møblering med benk i stedet for fire stoler. Det betyr at vi får flere overflater. Tallerkenhyllen, akkurat som de åpne hyllene, gir et vakkert personlig preg på kjøkkenet, men har også en praktisk funksjon.

Frida Ramstedt - kjøkkenet er ferdig!

Då sitter vi her igjen!

Vi har laget middag sammen i det nye kjøkkenet, og vi snakker om alle funksjoner, oppbevaring, møblering og materialer, og om hvordan det føles at det endelig er ferdig. Spørsmålet nå er om det har blitt drømmekjøkkenet til Frida og familien hennes? I følge Frida er kjøkkenet det beste rommet i hele huset. Det er jo en god attest! Nå reiser jeg hjem, glad og fornøyd, med en fin følelse i kroppen og lurer på hva neste kjøkkenprosjekt blir, som jeg får hjelpe til med.

Til deg som har sett filmen og lurer på hvordan middagen vår smakte, kan jeg fortelle at både Frida og jeg nok skal fortsette med det vi gjør og ikke satse på noen kokkekarriere!

Har du ikke sett filmen, kan du se den her!
Her kan du se hvor rekvisittene kommer fra.

Ha det bra, vi ses!

Mija Kinning

Takk til Skagerak, Cosa Home og Norrgavel

Nå er kjøkkenet til Frida ferdig!

Mija presenterer forskjellige kjøkkenforslag for Frida

Nå er kjøkkenet til Frida ferdig!

Nytt kjøkken hos den norske influenceren –
Lene Orvik

Nästa inlägg