Hjemme hos Martin Nygren –
part 2

Endelig er det tid for den andre delen av denne flotte reportasjen hjemme hos Martin Nygren. Vi håper det forrige innlegget ga mersmak og at du nå er nysgjerrig på det ferdige resultatet! Nedenfor fortsetter Martins egen historie, om husets baderom og oppbevaring:

Badet er sjenerøst og gir en avslappet spa-følelse. Jeg valgte dobbeldører ut mot tredekket for å kunne legge til en badstue og boblebad, som et eget ”hide-away-retreat”. Materialene her er også valgt med omhu, for å bli elsket i lang tid fremover. Her er det fine detaljer i messing, i motsetning til mer børstet stål på kjøkkenet og på det lille toalettet.

På badet ser du tre Lessmore 80 cm i mintgrønn, benkeplaten er 20 mm komposittstein og går i en beige tone. Blandebatteri og vasker i messing er fra Tapwell.

Det lille toalettet i gangen har selvsagt samme fargeskala som det store baderommet.

Jeg var fast bestemt på at en gang for alle å kvitte meg med alle unødvendige ting fra flytteesker som etter gjentatte flyttinger aldri har blitt pakket ut og brukt. All oppbevaring bør være effektiv og kun inneholde ting som en faktisk bruker. Et skikkelig walk-in closet og et velutstyrt vaskerom rommer det meste.

Garderobeinnredningen i husets walk-in closet er i hvit eik og matcher selvsagt med detaljene i tre i resten av huset. Det kommer du til å se mer av i neste innlegg, som blir det siste i fra Martins fantastiske hus, – massevis av kjøkken- og møbelinspirasjon venter.

Vi ses igjen allerede på fredag!

Hjemme hos Martin Nygren – part 2

Hjemme hos Martin Nygren –
part 1

Hjemme hos Martin Nygren – part 2

Hjemm hos Martin Nygren –
part 3

Nästa inlägg