HUSET I GUNNARP – NÅ ER KJØKKENET ENDELIG PÅ PLASS!

Endelig er dagen kommet – kjøkkenet er ferdig!
Vi ønsket oss et innbydende og stilrent kjøkken, og det synes jeg vi har lyktes godt med. Etter å ha renovert kjøkkenet selv er vi mange erfaringer rikere – Ballingsløv har vært til stor hjelp, både under planleggingen og monteringen av kjøkkenet.

Vi valgte materialer vi tror vi kommer til å være fornøyd med i mange år framover.
Et grangulv fra Norrland – vi ønsket oss et lyst gulv som passer med mursteinen og det østersbeige kjøkkenet. Vi har grangulv i resten av huset også, men med en helt annen patina da det har ligget siden 1924. Det føltes helt riktig å fortsette med samme tresort.

Da mursteinen lever sitt eget liv falt valget på døren Bistro i østersbeige uten håndtak med integrert kjøl, frys og oppvaskmaskin – dette gir et varmt og stilfullt inntrykk. Vi valgte å plassere to kjøleskap, frys og oppvaskmaskin i kjøkkenøya – mest for at det ikke var en annen plass å plassere dem på, men vi er godt fornøyde med løsningen.

Vi valgte en benkeplate i keramikk, Nero Greco, som er utrolig slitesterk, tåler varme og som har en fantastisk vakker, marmorert overflate. Den marmorerte overflaten gir litt mer liv til kjøkkenet. Vi elsker den! En underlimt vask i matt svart med et svart, matt blandebatteri, var et selvsagt valg.

Veggene i de forskjellige rommene ble malt i ulike grånyanser. En klar favoritt er Drømmekjøkkenets skap What a Mesh som har fått en selvskreven plass. Jeg liker at skapet er diskret, samtidig som man skimter litt av innholdet i skapet.

Et koselig hjørne når det er tid for frokost.

Over kjøkkenøya henger lampen Stripe S av Ronni Gol. En stilfull lampe med en minimalistisk touch som gir et perfekt lys.

Ble vi fornøyde? Ja, så glad og takknemlige for at vi valgte Drømmekjøkkenet. Med Drømmekjøkkenets ekspertise, samarbeid og kvalitative innredning har vi fått et fantastisk kjøkken. Flott, funksjonelt og hyggelig!

God Jul og Godt Nyttår!

/ Drømmekjøkkenet

HUSET I GUNNARP – NÅ ER KJØKKENET ENDELIG PÅ PLASS!

Huset i Gunnarp får nytt kjøkken!

HUSET I GUNNARP – NÅ ER KJØKKENET ENDELIG PÅ PLASS!

Nyhet – Skyvedører og oppbevaring

Nästa inlägg