KJØKKEN MED EKSTRA MATT FINISH –
EN FØLELSE AV LUKSUS

Fronten Fenix er en av årets nyheter i 2020. Den er laget av materialet Fenixlaminat (derav navnet Fenix), som er et eksklusivt materiale med en slitesterk og ekstra matt finish. Den matte finishen oser av kvalitet og luksus og gir samtidig en perfekt farge til kjøkkenet ditt.

Fenix i beige kombinert med hvitpigmentert eik er utrolig flott – som vist på bildet over. I dette kjøkkenet er det stablet to Lounge aksentskap oppå hverandre, for å gi et gjennomført design til hele kjøkkenet. Fronten finnes i fargene: hvit, beige, granittgrå og sort i NCS, som vist under:

I sortimentet vårt tilbyr vi benkeplater i samme farge og materiale som fronten Fenix, slik at du kan gi hele kjøkkenet en pen og luksuriøs helhet med det samme materialet og matte finishen.

Med fronten Fenix kan du altså bygge drømmekjøkkenet ditt i den perfekte matte looken, siden vi selvsagt tilbyr alle komponenter, som frisider og sokkel med mer, i det samme materialet. Overfladiske mindre riper i Fenixlaminat kan enkelt repareres med en fuktig klut og et strykejern. Varmen får ripen til å lukke seg og overflaten blir fin igjen. Du kan også bruke en hvit mirakelsvamp/flekkefjerningssvamp. Dette bidrar til fronter med lang levetid og et bærekraftig kjøkken.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside www.drommekjokkenet.no

/ Drømmekjøkkenet AS

 

KJØKKEN MED EKSTRA MATT FINISH – EN FØLELSE AV LUKSUS

NYE SPENNENDE BENKEPLATER

KJØKKEN MED EKSTRA MATT FINISH – EN FØLELSE AV LUKSUS

NYE BADEROM FRA DRØMMEKJØKKENET

Nästa inlägg