Mija Kinning skal virkeliggjøre Frida Ramstedts kjøkkendrøm sammen med drømmekjøkkenet!

For en stund siden fikk jeg et veldig morsomt oppdrag som jeg tenkte jeg skulle ta dere med på. Jeg skal tegne et kjøkken til Frida Ramstwdt, som driver bloggen Trendenser, og som har mye kunnskap innen interiørdesign. Så dere skjønner sikkert at dette er en utfordring litt utover det vanlige.

Så heldig for meg at jeg elsker utfordringer!

Jeg reiste til Kungsbacka for å treffe Frida og snakke om kjøkkenet hennes og høre om hvordan drømmekjøkkenet ser ut.

Fridas kjøkken i dag

Frida mener at det beste med kjøkkenet er at det kommer mye lys inn og det verste er at det er stygt og trist. Hun vil at det skal være hjemmets fineste rom, og at det skal ha flere arbeidsflater, god belysning og gi en varm følelse. Lagring er ikke et stort behov, noe som er litt overraskende fordi det er noe de fleste vil ha. Men det betyr at vi kan få til mer arbeidsplass, og det er bra.

Mija hjälper Frida på Trendenser med sitt Ballingslöv kök

I samtalen vår snakker vi om skapdører, arbeidsbenker, håndtak og hvitevarer – med mer. Det er mange valg som skal foretas og min jobb er å komme med noen forslag slik at valgene blir færre. Det skal føles bra og enkelt.

Mija hjelper Frida på Trendenser med kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet

Frida vil ha en større, rustfri ho, men vil ikke ha det for sterilt. Hmm…

Mija hjälper Frida på Trendenser med sitt Ballingslöv kök

Nicklas, mannen til Frida, står for mesteparten av matlagingen. Han er lang og som dere ser på bildet så er det vanskelig å få oversikt over kokeplatene når vifta er i veien. Jeg vet akkurat hvordan vi kan løse det!

Så etter mange timer og x antall kopper kaffe, har jeg fått all informasjonen jeg trenger fra Frida og jeg setter meg i bilen og kjører sørover mens hodet lar ulike kjøkkenløsninger ta form.

Vi laget faktisk en film av møtet vårt. Hvis du vil, kan du se  se filmen her!

Neste gang vi ses, skal jeg presentere noen forslag for Frida.

Hilsen fra Mija

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
Mija Kinning skal virkeliggjøre Frida Ramstedts kjøkkendrøm sammen med drømmekjøkkenet!

Baderominnredning for mindre baderom

Mija Kinning skal virkeliggjøre Frida Ramstedts kjøkkendrøm sammen med drømmekjøkkenet!

Mija presenterer forskjellige kjøkkenforslag for Frida

Nästa inlägg