MINIMALISME OG DESIGN I ET MØRKT KJØKKEN!

Ballingslöv/Drømmekjøkkenet har sammen med Mija Kinning designet dette utrolig flotte kjøkkenet – under byr vi på smarte kjøkken/designtips og vakker minimalisme.

Ved første øyekast ser kjøkkenet minimalistisk ut. Det var akkurat det som var tanken. Minimalisme og design var stikkordene for dette kjøkkenet.

Derimot skulle det ikke gå på bekostning av ønskede funksjoner – noe som er viktig å tenke på under planleggingen av et nytt kjøkken. Det finnes alltid noen spørsmål man skal stille seg før man begynner å skissere på sitt drømmekjøkken: Hvem skal bo her? Hvilke funksjoner ønskes på kjøkkenet? Hvilket design/ uttrykk ønsker man?

Dette kjøkkenets signatur er den matte overflaten som går igjen på alle materialvalg i kjøkkenet – noe som gjør kjøkkenet utrolig flott. Vi har en finert, svartbeiset dør – helt matt. Benkeplaten på denne delen er i matt linoleum.

Kjøkkenøya har en dør i grafittgrå, helmatt fenixlaminat . Som benkeplate er det valgt en vakker, mørkegrå steinplate – også den helt matt. Til tross for at kjøkkenet har mange ulike materialer med ulike egenskaper og utseende, gjør den matte overflaten at kjøkkenet har en helhet.

Hvert kjøkken kan gjøres unikt – det er mange ting man kan gjøre for å gi et kjøkken karakter og egenhet- her har man valgt å bygge inn vitrineskap i veggen – noe som gir en plassbygd følelse og fortsetter på den minimalistiske stilen. Dørene på vitrineskapet har en svart, matt aluminiumsramme og linjeglass.

Man merker godt at detaljene i dette kjøkkenet er nøye gjennomtenkt. Dette for å få den matte følelsen – håndtakene ser ut som de er laget for dette kjøkkenet, blandebatteriet i grafittgrått er en perfekt match – det er også verdt å legge merke til den flotte listen på 25 mm som ligger mellom de svartbeisede dørene ved oppvaskbenken.

Bak frontene på dette kjøkkenet skjuler det seg mange «gullkorn». Det du ser med det blotte øyet er minimalistisk, men sannheten er at det finnes et par smarte og fine funksjoner vi gjerne vil belyse. Nr 1: Uttrekkbar matskapsinnredning i mørkegrått – dette gjør det enkelt å organisere matvarene dine samtidig som de er lett tilgjengelige.

Nr2: Benkeskap i kjøkkenøya med underhengt dør fungerer helt perfekt som barskap. Den underhengte døren gjør at skapet er like fint uansett om du du har det åpent eller lukket. Praktisk i hverdagen, og luksuriøst når du har venner på fest.

Sist men ikke minst gir vi dere Mijas eksperttips på hva som er viktigst når man bestemmer seg for å investere i nytt kjøkken:

  • Skriv en liste over hvilke behov du har
  • Velg et kjøkken som DU virkelig liker, ikke tenk på om du blir lei av en spesifikk farge eller bryter med normen. Velg det som passer for akkurat DEG!

/ Drømmekjøkkenet

MINIMALISME OG DESIGN I ET MØRKT KJØKKEN!

Nyhet – Skyvedører og oppbevaring

MINIMALISME OG DESIGN I ET MØRKT KJØKKEN!

EN SERIE BLIR TRE – NYE BADEROMSMILJØER!

Nästa inlägg