Moderne kjøkken med landlig touch

Er det mulig å ignorere et utrolig sjarmerende hus med en fantastisk beliggenhet i en pittoresk by ved kysten? Så klart ikke.

– Dette skal vi ha! Allerede da vi gikk inn døren i dette huset, så vi potensialet, sier Martin. Plassen er helt perfekt, og huset er veldig innbydende med naturlig lys – her slipper man inn årstidene på en nydelig måte.

I et tidligere innlegg på hverdagsgledebloggen har vi fulgt renoveringen av bad og garderobe i det vakre lille huset i Åhus. Det er brødrene Nygren som står bak renoveringen – to med mange års erfaring med renovering og håndverk. Sammen med stor interesse for styling, design og stilfull innredning, har dette gjort underverker med huset. De har innredet et kjøkken som innbyr til sosialt liv og masse hverdagsglede. I dette innlegget får du vite alt om kjøkkenets utforming og unike materialvalg.

Se brødrene Henrik og Martins samarbeid i planleggingen av husets interiør og deres visjon om å bygge et hjem for framtiden.

Kjøkkenet i dette huset er virkelig hjemmets hjerte og samlingssted. Kjøkkenøya gjør at rommet utnyttes på en god måte samtidig som det er praktisk å jobbe på kjøkkenet. Avstandene mellom kjøkkenets ulike soner er helt optimale. Kjøkkenøya med to sitteplasser er husets sosiale midtpunkt i det allrommet som kjøkkenet har blitt.

For å skape underverker på liten plass og få boligen til å virke større, går både veggfarge og kjøkkeninnredning hånd i hånd i forskjellige grånyanser.

På denne døren skimter man treets vakre og naturlige årringer gjennom fargen som gir liv og preg til kjøkkenet. Her har man valgt en dør i tre, Nordic, i en varmgrå farge. Dette er en massiv tredør med freste profiler og ramme som produseres i nøye utvalgt ask.

Håndtaket HG30 i antrasittgrått metall passer godt sammen med de profilerte kjøkkendørene.

Detaljer i tre gir varme til hjemmet.

Her ser vi en fantastisk kjøkkenøy med en benkeplate i komposittstein som har lang holdbarhet. Den er sentrert midt i kjøkkenet med en broløsning. Dette er en flott detalj som understreker helheten, og gir kjøkkenet et gjennomtenkt og bearbeidet uttrykk. Kjøkkenøya gir gode muligheter for oppbevaring, samtidig som den gir mye god arbeidsplass.

Her ser vi en slitesterk og flott benkeplate i komposittstein som er veldig lik naturstein. Nyansen Fusion Taupe er både varm og behagelig, og benkeplaten har et vakkert kalksteinsmønster som gir kjøkkenet den varme følelsen av naturstein.

Kjøkkenet har en platetopp med integrert ventilator fra Siemens. Dette er en stillegående og kraftig kjøkkenventilator som forhindrer matlukt på kjøkkenet. Har du lav takhøyde er dette et utmerket tips. Man har også satset på et vinskap der man kan oppbevare god vin etter ønsket temperatur.

For å få flere sitteplasser på kjøkkenet har de laget en herlig” koseplass”. En plassbygd sittebenk med målbestilte sitteunderlag og løse puter. Dette gir også ekstra plass til oppbevaring. Også her er kjøkkendøren Nordic benyttet.

Nå har brødrene ferdigstilt dette flotte hjemmet i Åhus, og resultatet ble helt fantastisk.

Interessert i å vite mer om dette vakre huset – følg gjerne @villa_Ahus

/ Ballingslöv AB

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, ,
Moderne kjøkken med landlig touch

Et vakkert lite mursteinshus ved Ålakysten i Sverige