Nå skal vi bare nyte huset vårt

Endelig!

Det er noen uker siden vi flyttet inn og følelsen er uslåelig.
Det er alltid stunder underveis i et renoveringsprosjekt da man kjenner at alt tar så lang tid. Man bare venter og lengter etter å se resultatet med en gang. Noen ganger blir det feil og man støter på problemer som må løses. Det som holder en gående da er å se hvordan alt arbeidet går fremover for hver dag og at målet hele tiden kommer litt nærmere.

Da vi i alt kaoset kom inn i huset vårt og så kjøkkenet ferdig montert med benkeplaten på plass for første gang, følte vi lettelse og et stort JA! Det ble så mye bedre enn vi klarte å forestille oss.

Det er detaljene som gjør hele forskjellen. Både Andreas og jeg liker enkle linjer med detaljer som etterlater inntrykk. Som jeg skrev i forrige innlegg så fikk vi hjelp og veiledning av innrederen Mija Kinning i Paradisvillaen. Dette lønnet seg veldig for oss siden hun tolket behovene våre så fantastisk bra. Plassen på kjøkkenet var begrenset og vi ønsket å utnytte all plass vi kunne. Rene linjer på utsiden, spennende ny farge og overraskelser innenfor skapdørene – der har dere oss!

Vi valgte kjøkkenet Bistro med System 10 siden det ga et ren og luksuriøst preg med sitt enkle og praktiske design. System 10 er basert på smale avstander, nærmere bestemt 10 mm! Plassen mellom skapdørene skaper gjennomgående linjer og geometrier i hele rommet. Vi brøt opp det enkle designet med et siderom som er perfekt for skjærefjeler eller kokebøker som du ikke vil skal ta plass. Siderommet kan du også skyve ut for å skape en følelse av dybde. Fargen vi har valgt heter grønngrå og gjør seg ekstra godt her fordi det er et rom som er ganske lyst.

Vi lar oss alltid inspirere av franske og italienske kjøkken og det er sjelden de er hvite. De bruker heller mørke farger, eller naturfarger sammen med materialer som stein. Derfor gjorde valget av benkeplate seg veldig godt. Det ble en Dekton i modellen Keon, som er produsert i komposittmateriale og er så nær naturen du kan komme. Benkeplaten har høy ripemotstand og er superenkel å vedlikeholde. Materialet er ekstremt motstandsdyktig mot høye temperaturer, UV-stråling og sterke kjemikalier. Vi valgte Dekton med en dybde på 70 cm, med litt bevegelse i og smalt design – bare 1,2 cm tynn. Metallhåndtakene i antrasitt ga et maskulint uttrykk med et feminint preg.

Jeg elsker hvordan de følger formen på fronten! De passer så fint sammen med vasken og ikke minst blandebatteriet som vi valgte i matt sort. Hva med overraskelsen? Her er den – bak den mørkere skapdøren gjemmer det seg en slags skatt. Lyse skuffer i hvitpigmentert eik med både krydder- og bestikkinnsats i samme materiale.

Vi er så fornøyde med hvordan kjøkkenet har tatt form, med alle detaljene som har blitt så bra sammen. Jeg vil gjerne tilby litt inspirasjon i form av gangen vår og badedrommet hvor vi også har brukt Drømmekjøkkenet.

Nå skal vi bare kose oss med huset vårt, lage god mat og invitere alle vi kjenner! Vi trives allerede så bra på det stedet vi har valgt å bo. Snart er det sommer igjen og da bor vi i drømmehuset vårt, som vi tilfeldigvis fikk øye på forrige sommer. Tenk på det!

Store varme klemmer,
Sandy

 

Nå skal vi bare nyte huset vårt

Paradisvillaen

Nå skal vi bare nyte huset vårt

Villa Grå

Nästa inlägg