NYE BADEROM FRA DRØMMEKJØKKENET

Idag 1.juni har Drømmekjøkkenet en veldig spennende lansering på nye baderomsprodukter. Produktene som lanseres er utviklet for å passe den bevisste kunden, de som vil ha det lille ekstra og som skaper et gjennomgående design i hjemmet sitt.

Vår nye servant Stone, som lages av komposittstein, skiller seg virkelig ut på badet og gjør inntrykk. Servanten bearbeides og limes sammen for hånd. Det er verdt å vite at bunnplaten til servanten freses ut for å få et fall i bunnen. Servanten passer til Drømmekjøkkenets eksisterende kommoder Bright og Lessmore, og kommer i fem ulike størrelser og farger. Den grå steinen (Silestone Eternal Serena) har store hvite årer/marmoreringer og ser ut som en naturstein. Den hvite steinen (Silestone Blanco Zeus extreme) er helt ensfarget.

I tillegg har våre baderomsprodukter nærmet seg vårt kjøkkensortiment i design og stil. Nå lar vi kjøkken og baderom harmonere med samme farge- og treslag, noe som gir herlige muligheter til å matche kjøkkenet med baderommet.

I sammenheng med det nye fargesortimentet, tilbys Allhyllan og Topphyllan i samme kulører og treutførelser som resterende baderomssortiment. Et flertall nyheter innen tilbehør, håndtak, speil og belysning lanseres i sammenheng med øvrige nyheter over.

Vi har også supplert vårt utvalg av tilbehør ved å integrere både tilbehør i sort og flere nye håndtak.

Sist ut i vår lansering er den nye ovenpå liggende servanten Val. De nye servantene er elegante og slanke i godset, som er mulig fordi de er laget av safirkeramikk. Servantene er tegnet av den internasjonalt anerkjente designeren Konstantin Grcic og kommer i tre varianter – to firkantede og en i rundt design. Samtlige servanter i serien har hvite blank-glaserte overflater.

For mer informasjon og oversikt, besøk vår hjemmeside www.drommekjokkenet.no.

/ Drømmekjøkkenet

 

NYE BADEROM FRA DRØMMEKJØKKENET

KJØKKEN MED EKSTRA MATT FINISH –
EN FØLELSE AV LUKSUS

NYE BADEROM FRA DRØMMEKJØKKENET

Nyhet fra Drømmekjøkkenet – Skyvedøren Nano

Nästa inlägg