NYE SPENNENDE BENKEPLATER

I Drømmekjøkkenets nye kjøkkenkatalog som kom i februar presenterte vi flere spennende nyheter på benkeplater. Under ser du vakre bilder av laminat,komposittstein og tre i forskjellige utførelser. Her er det nyheter som passer alles smak og budsjett!


Laminat nr. 2396.


Laminat nr. 2395.

Over presenterer vi våre laminatnyheter i et kraftig marmorert mønster. Laminatet finnes i to farger – en lysegrå som gir et lettere inntrykk i rommet, samt en brungrå for deg som ønsker en benkeplate som skiller seg ut. Laminat er et slitesterkt og prisgunstig materiale – finnes i flere ulike tykkelser og fremkanter. Makslengden på en laminatplate er hele 4050 mm.  – du kan se hele vårt laminatsortiment her.


Fusion Grey


TV: Fusion Black TH: Fusion Grey

Vi ønsker den nye, spennende serien Fusion hjertelig velkommen. Den består av fire farger i det slitesterke materialet komposittstein.


Fusion White


Fusion Taupe

Serien Fusion er både naturlig og vakker – den gir følelsen av ekte naturstein. Alle fargene i denne serien har et kalksteinsmønster som gir kjøkkenet den varme følelsen – vi gjetter at den kommer til å bli manges favoritt.


White Sky

Den andre nyheten i komposittstein heter White Sky og er en perfekt marmorimitasjon. Denne gir kjøkkenet den samme naturlige følelsen som ekte marmor, men uten at du trenger å være bekymret for flekker fra matlagingen.
En benkeplate i komposittstein er nemlig en blanding av naturlig , slitesterk stein og krav til et moderne kjøkken der du får følgende egenskaper:

  • Ripebestandig overflate
  • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
  • Motstandsdyktig mot flekker


New Diamante


TV: Projekt Grey TH: Projekt Black

Over har vi ytterligere en serie nyheter i komposittstein som tiltaler minimalisten og deg som fortrekker enkelhet uten å gå på bekostning av kvaliteten. Komposittstein består av 95 % malt stein! Det øvrige er bindemiddel for å øke holdbarheten selv i en veldig tynn benkeplate, og iblant pigment for å få et unikt utseende. Du finner hele vårt sortiment av benkeplater i komposittstein her.


Eik rustikk

En massiv benkeplate i tre skaper en varm atmosfære med nærhet til naturen –  vår siste nyhet i dette innlegget. Våre benkeplater i tre er selvsagt massive og vi velger bestandig den beste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig materiale – dette betyr at benkeplaten krever litt ekstra vedlikehold. Alle benkeplater i tre er FSC merket og har en mhttps://www.ballingslov.se/koek/bankskivor-diskbankar/bankskivor/traakslengde på 4850 mm. med enkelte unntak. Se alle våre benkeplater i tre , samt vedlikeholdsråd her.

 

/ Drømmekjøkkenet

NYE SPENNENDE BENKEPLATER

SHAKERSTILEN – EN LANDLIG STIL MED MINIMALISTISK TOUCH

NYE SPENNENDE BENKEPLATER

KJØKKEN MED EKSTRA MATT FINISH –
EN FØLELSE AV LUKSUS

Nästa inlägg