Nyhet – Skyvedører og oppbevaring

Valnøtt er tilbake! For deg som ønsker det lille ekstra til din garderobeløsning kan vi nå presentere våre nyheter i valnøtt. Tre i valnøtt føles eksklusivt og elegant, og gir en lun atmosfære i hjemmet.

Vi anbefaler denne flotte løsningen i valnøtt og glassdører i grått glass fra serien Frontrow. Eksklusiv og lun følelse med god plass for oppbevaring av klær. Skuffene er fullt uttrekkbare, noe som betyr mye for både funksjon og design.

TIPS! Flott skuffe i valnøtt med svart, eksklusivt håndtak for et enkelt grep.

Valnøtt passer godt sammen med jordfarger, men passer også godt til hvitt, grått og friskere pasteller. Nyheten kommer som valg til alle våre skyvedører med profil (unntak One) – i tillegg kan du på modellen Showstopper velge valnøtt som både ramme og fylling for en ekstra luksuriøs følelse. Vi tilbyr vår nye utførelse i valnøtt på all øvrig innredning og skrog til din garderobe.

Samtidig som vi lanserer valnøtt oppdateres vårt tilbehørssortiment for garderober med flere smarte, flotte og funksjonelle produkter. Først ut for presentasjon er en ny belysning i svart – Slimlight! Ved hjelp av vår smarte Slimlight kan du enkelt få optimal belysning i din garderobe – uansett hvor i rommet den øvrige belysningen finnes. Fra øverste hylle helt ned til oppbevaringen av sko – enkelt og praktisk en mørk høstmorgen.

Stilig knott eller et bredt håndtak i svart aluminium – uansett er dette en flott detalj til deg som ønsker håndtak på garderoben. Svart strammer opp og gir en moderne look i hjemmet.

Oppbevaring av sko – Denne flotte skuffen skjuler en del av dine sko, men allikevel har du en god oversikt over det som finnes i skuffen samtidig som din fineste skopar får ekstra oppmerksomhet på en åpen skohylle. Den fine sokkelen i svart forsterker møbelfølelsen og gir en stilfull avslutning.

Stor valgmulighet med grått!
Vi presenterer en ny, harmonisk, grå innredning. Uansett hvilke innredningsvalg du gjør, kan du få en enhetlig, grå oppbevaring hos oss på Drømmekjøkkenet. Om du ikke ønsker hvitt eller svart, er grått svaret. Grått passer inn i de fleste hjem.  Over ser du skyvedøren Lounge med sølvprofil og grått fylling.

Skreddersydd! Du kan tilpasse din garderobe til dine eksakte mål. Ingen plass ”går til spille”.

Oppheng av bukser i skuffe. Praktisk bukseoppheng som gir god oversikt, og buksene henger fint uten å skrukke. Fronten på bukseopphenget bidrar til en enhetlig innredning.

/ Drømmekjøkkenet

Nyhet – Skyvedører og oppbevaring

HUSET I GUNNARP – NÅ ER KJØKKENET ENDELIG PÅ PLASS!

Nyhet – Skyvedører og oppbevaring

MINIMALISME OG DESIGN I ET MØRKT KJØKKEN!

Nästa inlägg