Nytt kjøkken hos den norske influenceren –
Lene Orvik

I denne fantastiske leiligheten i Oslo bor influenceren Lene Orvik. Sammen med Drømmekjøkkenet har hun skapt sitt drømmekjøkken, som er noe utenom det helt vanlige. Kjøkkenet i sort og hvitt, har gitt leiligheten fra forrige århundre et nytt og moderne uttrykk. Kontrastene kan kanskje oppleves som harde, men takket være leilighetens sjarm og bevarte originale detaljer, oppleves det både gjennomtenkt og innbydende.

Kjøkkenet har mange og praktiske løsninger, og kjøkkenøya over er en av dem. Har man begrenset med plass til møbler, er det en perfekt løsning som både er veldig pen å se på men også praktisk. Ved å forlenge kjøkkenøya med en lavere del, har Lene laget et spisebord med plass til opptil seks personer, og alle har god plass under måltidet. Ser du ordentlig godt etter, oppdager du at det skjuler seg muligheter for oppbevaring, i form av et kjøkkenskap, under den vakre bordplaten…

Baksiden av kjøkkenøya består av hvite treverk som er pent innrammet med System 10. På baksiden av skuffefrontene, skjuler det seg både integrert kjøleskap og fryser. En litt uvanlig løsning, men også utrolig smart hvis du vil at kjøkkenet ditt skal være litt mer som et møbel enn et kjøkken. Du trenger ganske enkelt ikke å tenke på hvor de klassiske høyskapene skal stå. Den nedsenkede induksjonsplaten med innebygd vifte, smelter pent inn i den sorte marmor-mønstrede benkeplaten.

Sist men ikke minst har vi den ”klassiske” kjøkkenbenken. Her fortsetter det hvite treverket med System 10, som gir rikelig med lagringsplass til alle kjøkkenredkapene. For at denne delen skal smelte inn i veggen på en behagelig måte, har Lene valgt en benkeplate i hvitt med litt marmorert mønster. Det samme materialet brukes også et lite stykke opp på veggen, som beskyttelse mot matflekker.
Komfyr og vinkjøler i sort gir en ekstra følelse av luksus. Og til slutt sier vi bare, speilet!
En så enkel men samtidig innovativ idé. Det er altså et speil i en røykfarget tone som pryder veggen over kjøkkenbenken. Det skaper plass og dybde til hele rommet og gir leilighetens vakre vinduer og industrivegger dobbel effekt.

Et stort takk till Lene Orvik for at vi fikk mulighet til å ta del av kjøkkenet og leiligheten din!

/ Drømmekjøkkenet AS

Nytt kjøkken hos den norske influenceren – Lene Orvik

Nå er kjøkkenet til Frida ferdig!

Nytt kjøkken hos den norske influenceren – Lene Orvik

Endelig jubileums lansering – Renovering av Storköksbyrån i Stockholm

Nästa inlägg