SHAKERSTILEN – EN LANDLIG STIL MED MINIMALISTISK TOUCH

Shakerkonseptet er en fellesbetegnelse for en rekke produkter som i kombinasjon med vårt sortiment Classic skaper et eksklusivt men stilrent uttrykk. I vårt nye shakersortiment inngår tre produkter som bidrar til å skape denne stilen –  en moduløy, knottelist og vitrineskap. Produktene passer perfekt med våre kjøkkenmodeller Bistro og Gastro.

Alle Shakerdetaljer passer til vårt høye skrog med god oppbevaring – kan kombineres med Classickonseptet (25 mm. tykke distanser og fremtrukket sokkel) som gir den ”plassbygde kjøkkenfølelsen”.

Kjøkkenøya i Shakerkonceptet er i massiv bøk som forsiktig settes sammen og males i noen av våre nøye utvalgte farger.

Kjøkkenøya er bygget opp av benpar og to ulike moduler, en for skuffekassett med en trådglasshylle, samt en for skap.

Vitrineskapet i Shakerkonseptet er et eksklusivt skap der innsiden er like viktig som utsiden. Skroget i eikefiner er lakkert med matt hvitpigmentert lakk og frontene leveres helt uten sprosser  – dette for å kunne betrakte den vakre innsiden på skapet.

Den midterste hyllen i skapet er fast og i full dybde – de øvrige hyllene er flyttbare og litt grunnere.

Under den faste hyllen er det gedigne trebakker – malt i samme farge som vitrinedørene.

Knottelisten tilpasses på millimeteren til hvert enkelt kjøkken og består av en MDF-plate med knotter i bøk, malt i noen av våre nøye utvalgte farger.

Knottelisten er ment å plasseres over benkeplaten som avslutning til sprutbeskyttelsen – dette er med på å skape Shakerstilen. Listen finnes også uten knott – kan brukes der knotter kommer i veien for andre ting på kjøkkenet.

Produktene i Shakerkonseptet finnes i fargene hvit, kremhvit, lindblomstgrønn, østersbeige, perlegrå, mørkegrå, varmgrå, peppergrå, grønngrå, mørkeblå samt nyheten for 2020 – svart.

Shakerkonseptet kan bestilles fom. 3.februar.

/ Drømmekjøkkenet

SHAKERSTILEN – EN LANDLIG STIL MED MINIMALISTISK TOUCH

Hjemm hos Martin Nygren –
part 3

SHAKERSTILEN – EN LANDLIG STIL MED MINIMALISTISK TOUCH

NYE SPENNENDE BENKEPLATER

Nästa inlägg