STILIG TILBEHØR OG SMARTE LØSNINGER TIL KJØKKENET

At det er detaljene som skaper en helhet i et kjøkken, er et uttrykk som virkelig passer Drømmekjøkkenets nye tilbehør og smarte innredninger. Drømmekjøkkenet har lansert en rekke tilbehør som gir det lille ekstra, både visuelt og funksjonelt. Nyhetene er vel gjennomtenkte og vil gjøre kjøkkenet ditt helt unikt!

Aksentdøren Profil
Fronten Profil er en aksentdør med tre ulike fyllinger; linjeglass, mesh og tett fylling i samme svarte farge som rammen. Denne fronten kan ta kjøkkenet ditt til helt nye nivå og gjøre det veldig personlig. Hvis du allerede har et kjøkken fra Drømmekjøkkenet, er kanskje Profil noe du kan oppdatere det med – gi det en ny og fresh look! Vi synes fronten er best som en stilig detalj på overskapene. Eller hvorfor ikke på et frittstående møbel? Det finnes uendelige muligheter ved å bruke fronten Profil, for det lille ekstra blikkfanget. Et veldig stilig eksempel er kjøkkenet over, med vitrineskap innebygget i veggen.

Nye skapinnredninger og innsatser
Alle elsker vel smart oppbevaring på kjøkkenet? Og når vi snakker om kjøkken er jo innsiden like viktig som utsiden. Vi presenterer våre nye skapinnredninger som kommer i flere forskjellige design. Vi har løsninger for hjørneskap, smalere skap og spiskammers med uttrekksinnredning. De kommer selvsagt i ulike bredder og utførelse, for å passe til akkurat ditt kjøkken. Grip muligheten og gjør kjøkkenet ditt ekstra funksjonelt og organisert!

Linjeglass til vitrineskap
Linjeglasset er herdet glass. Det kan brukes på kjøkkenet for en mer unik look, isteden for det klare, frostede glasset i vitrinedører. Glasset er transparent, men lyset forvrenges slik at det ikke oppleves som like transparent som et vindusglass. Linjeglasset monteres med stående linjer i alle skapdørene, og er et mulig valg til alle våre vitrineskapdører.

Overskap FREE
Vitrineskapet Free er et fritthengende overskap med vitrinedører i pent og stilrent røykfarget glass. Skapet er ment til bruk når man ønsker et avskallet rent uttrykk uten de tradisjonelle overskapene, men har behov for å oppbevare f.eks. glass eller porselensservice på en god måte. Free er et vellaget og elegant skap og vitrinedøren i røykfarget glass er unik for skapet i Drømmekjøkkenets sortiment.

Skap med underhengt dør
Ønsker du deg et barskap gjemt på kjøkkenet, eller bare en hylle som kan åpnes og eksponeres når du føler for det? Da er benkeskapet med underhengt dør helt perfekt for ditt kjøkken. Skap åpnes og lukkes med gassfjærer og plasseres best på baksiden av en kjøkkenøy eller i et skap, slik at det kan beskues fra spiseplassen eller loungegruppen din.

Frame med belysning
Hyllen Frame kommer nå med belysning i hyllen, for best mulig eksponering. Hyllen Frame er en stilren hylle med vakre hylleplater i eik, som vil pryde kjøkkenet ditt (eller et annet rom for den saks skyld) med stilig integrert belysning i form av ledlist eller spotlights. Se bildet over. Frame med belysning finnes i to ulike bredder for å passe i akkurat ditt hjem.

 

/Drømmekjøkkenet AS

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
,
STILIG TILBEHØR OG SMARTE LØSNINGER TIL KJØKKENET

VELKOMMEN TIL LUHRSJÖLADAN OG ET NYTT SORTIMENT FRA DRØMMEKJØKKENET!

STILIG TILBEHØR OG SMARTE LØSNINGER TIL KJØKKENET

VELKOMMEN TILBAKE TIL LUHRSJÖLADAN OG HUSETS BADEROM

Nästa inlägg