Stort og smått for
walk-In-garderoben

Har du alltid drømt om et walk-in-closet? Vi også! I dette innlegget håper vi å inspirere deg til å oppfylle denne drømmen. Uansett om du har masse plass eller ikke, kan du likevel ha store drømmer.

Frontrow

Det er mange som har et hjørne i et litt mindre soverom, hvor det står en kommode eller kanskje et vanlig garderobeskap som tar opp mye plass i rommet. Et sånt hjørne kan man isteden bruke til å skape en romslig og pen walk-in-garderobe. For å få inn enda mer lys og romfølelse i et lite rom, kan du velge glassdører med sprosser. I tillegg til at det gir et luftig og transparent uttrykk, utnytter du også plassen bedre med skyvedører.

Frontrow

Få mest mulig ut av rommet på best mulig måte, spesielt når du ikke har mye plass. Henger du klærne dine på kleshengere, eller legger du dem mest i hyller. Dette er smart å tenke over når du skal innrede garderoben din. Bluser, jakker, kjoler og skjorter er det fint å henge på kleshengere i et 68 cm dypt skap. Hvis du ikke har så mye plass, kan du med fordel velge en garderobe med mindre dybde og sette en klesstang på tvers i garderoben, slik at klærne henger pent og tilgjengelig.

Er du heller av typen som legger klærne dine i hyller?  Da er det en fin tommelregel å innrede garderoben med hyller på 368 mm for en brettet bluse eller et par bukser. Hvis du helst vil ha plass til to brettede bluser eller to par bukser ved siden av hverandre på samme hylle, anbefaler vi at du velger en 768 mm bred hylle isteden. Da får du god plass til klærne dine, og de kan ligge på plassen sin uten å bli skrukkete.

Frontrow 368 mm bred hylle.

Et rom i rommet – slik fungerer en walk-in-garderobe når skyvedørene står åpne. Alt har sin plass i en velinnredet garderobe, og du kan gjerne la skyvedørene stå åpne slik at du kan nyte synet. Selv om du har god plass til en walk-in-garderobe, er det smart å tenke gjennom hvilke behov du har når du skal sette opp garderoben din. Hvor skal kjolene henge? Bør de henge sammen med partnerens skjorter? Eller vil du at de skal ha en egen seksjon? Er det plass til en uttrekkbar henger til nystrøkne skjorter? Eller skoholdere som kan trekkes ut? Mulighetene er mange. Start gjerne med at du utarbeider ønskene dine i vårt onlinebaserte tegneprogram. Der kan du leke fritt med innredningen av din egen walk-in-garderobe.

Backstage

Visste du at en walk-in-garderobe gir deg 30% mer plass enn et tradisjonelt garderobeskap? Her kan du for eksempel bruke hjørner, hvor du kan henge nystrøkne skjorter eller plassere våre smarte hjørnehyller hvor du får plass til masse klær.

Showstopper

Utnytt plassen like under taket til oppbevaring, for eksempel for kofferter, vinterdyner, esken med julepynt eller annet du ikke bruker så ofte. Hvis du trenger ekstra plass til å henge opp klær, kan du legge en klesstang på toppen av garderobeskapet. Med en smart klesstang som kan svinges ned, kommer du enkelt til klærne som henger på den.

Du vil sikkert finne mer inspirasjon i forhold til oppbevaring og garderobeløsninger inspirasjonsgalleriet vårt. Gjør drømmen om en walk-in-garderobe til virkelighet og skap mer hverdagsglede i livet!

/Drømmekjøkkenet

Stort og smått for  walk-In-garderoben

Daniella Wittes nye kjøkken, sammen med mija kinning – det ferdige resultatet!

Stort og smått for  walk-In-garderoben

En benkeplate som tåler hverdagens prøvelser

Nästa inlägg