Vakre baderomsmøbler i tre – Vanity

 

Vårens nyheter på bad er her! Den nye baderomserien Vanity tar utgangspunkt i tradisjonelle håndverksdetaljer, og er et elegant baderomsmøbel med en vakker fas mellom skuffefronten og servantskapets side. I denne serien benytter vi all vår kompetanse på bearbeidelse av tre, og vi jobber med flere vakre beiser.

Vanity er en veldesignet serie i tre –  serien består av servantskap, overskap samt høyskap – dette gir gode muligheter for en enhetlig innredning på baderommet. Samtlige skap i serien finnes i finert eik, og i følgende fem utførelser:

– Eik beis lysebrun (unik for Vanity på bad)
– Eik hvitpigment
– Eik svartbeis
– Eik grålasur
– Eik natur

Vanity eik beis lysebrun – en unik beis for Vanity i vårt baderomsortiment. Den vakre beisen utstråler varme og gir en luksuriøs følelse i baderommet – den blir ekstra flott med detaljer i svart. La baderomspeilet hvile på vår allhylle i samme utførelse slik at du får en enhetlig innredning.

Vanity eik hvitpigment – Om du ønsker et moderne og naturnært baderom er Vanity i eik hvitpigmentert det perfekte valget. Her hviler servantskapet på hvite benstativ, og baderomsmøblene i hvitpigmentert eik kombineres med andre naturnære materialer i lyse toner – noe som gir en harmonisk og bærekraftig følelse. Her ser du også en annen nyhet i vårt baderomsortiment, nemlig et speil med bakgrunnsbelysning som henger med distanse fra veggen for en ”svevende” effekt.

Vanity eik svartbeis – et gjennomtenkt baderom med servantskap og skap i svartbeiset eik. Benstativ og blandebatteri i svart blir en flott detalj, og i speilskapet med integrert ledbelysning er det god plass til oppbevaring. Den innbygde, åpne vegghyllen gir plass til personlige eiendeler og er laget av våre skap ShowOff i grafittgrått.

Vanity eik grålasur – Et veldesignet servantskap og høyskap i grålasert eik føles vakkert og moderne. Om du har servantskap og øvrige møbler i baderommet i samme farge får du en fin helhet, akkurat som her! Møblene i eik grålasur har alle åpning med pushfunktion (tilvalg ved bestilling), noe som gjør at du ikke trenger håndtak- høyskapene har godt med plass til oppbevaring.

Les mer om vår veldesignede baderomserie Vanity på vår hjemmeside!

/ Drømmekjøkkenet

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , , ,
Vakre baderomsmøbler i tre – Vanity

En sikkerhetsskuff i kjøkkenet – EverydaySafe™

Vakre baderomsmøbler i tre – Vanity

VELKOMMEN TIL LUHRSJÖLADAN OG ET NYTT SORTIMENT FRA DRØMMEKJØKKENET!

Nästa inlägg