VÅRLANSERING – WOOD EIK BEIS LYSEBRUN

WOOD | EIK BEIS LYSEBRUN

Vi følger opp suksessen med Wooddøren i matt, eik hvitpigmentert med denne etterspurte beisen i en cognactone. Kjøkkenets uttrykk kan gjerne sammenlignes med et eksklusivt 60-tallskontor à la Mad Men eller en Craig Ellwood og Frank Lloyd Wright inspirert stil.

Arkitekt Åsa Dyberg har planløst kjøkkenet og her er hennes beskrivelse:
”Kjøkkenet har en ren look – det er varmt og innbydende med en flott farge. Her har jeg hentet inspirasjon fra dansk 50 -60 tall, noe som passer godt til huset som er bygd i 1956, og har en stram og enkel arkitektur. Her er det brukt enkle, rene materialer – blant annet mye betong.”

Samme tankesett er brukt under planleggingen av kjøkkenet – få og naturlige materialer. Benkeplatene i tre har samme utførelse som kjøkkenfrontene- tresjiktlimt tre som kombineres med en komposittstein som er praktisk og funker fint til hverdagens gjøremål.

Den lange,åpne hyllen i treutførelse som resten av kjøkkenet, er praktisk til de tingene man bruker ofte. Den funker også som en flott dekor på kjøkkenet. Den innfreste ledlisten gir et behagelig arbeidslys til benkeplaten.

Tanken er at kjøkkenet skal oppleves mer som et møbel enn et kjøkken. Noe Åsa virkelig har lykkes med! Derfor er det også et selvsagt valg med den nye ventilatoren fra NEFF (som kanskje er markedets mest usynlige ventilator)- en flott løsning i dette åpne kjøkkenet. Se mer av kjøkkenet her.

 

NYE HÅNDTAK

I vår lansering presenterer vi en ny håndtaksmodell i to farger og to bredder. Håndtaket finnes i børstet antrasitt samt i børstet, matt svart. CC-mål er 32 mm respektive 160 mm. Håndtakene på bildet over er i børstet, matt svart. Se alle våre håndtak her.

NYE BLANDEBATTERI

Vi oppdaterer vårt sortiment av blandebatteri fra Grohe. Det nye sortimentet inneholder nye farger og modeller, samt en ny løsning for avstenging av oppvaskmaskin. Blandebatteriene over er i fargen børstet,hard graphite. Se alle våre blandebatterier her.

Les og bli inspirert av våre nyheter på vår hjemmeside.

 

/ Drømmekjøkkenet

VÅRLANSERING – WOOD EIK BEIS LYSEBRUN

Nyhet fra Drømmekjøkkenet – Skyvedøren Nano

VÅRLANSERING – WOOD EIK BEIS LYSEBRUN

En sikkerhetsskuff i kjøkkenet – EverydaySafe™

Nästa inlägg