Vårrelease

Hjemmets hjerte er snarere et dynamisk miljø som gir liv og atmosfære så alles følelser kommer til uttrykk. Vi viser nå flere spennende nyheter der farge, form og visuelle designløsninger tar kjøkkenet til et helt nytt nivå.

Aksentskapet Lounge er et helfinert skap i hvitpigmentert eik og har en smal, elegant rammedør. Dørglass og hyller er i røkfarget glass, og skapet står på et benstativ i svart metall. Ved å innrede et frittstående skap i kjøkkenet skapes en avslappende romfølelse som vi ofte opplever i et hverdagsrom.


Bredde: 798 mm. Høyde: 1683 mm inkl benstativ. Dybde: 338 mm. Benstativ svartlakkert stål.


Hyller i røkfarget glass. Fronten Wegde med røkfarget glass. Skjult touchbeslag for åpning av døren.

Hyllesystemet Frame er en åpen hylle, perfekt for plassering over kjøkkenbenken for å skape en alternativ oppbevaring. Materialet er en kombinasjon av aluminiumsprofiler og hvitpigmentert eikefiner i hyllene.


Bredde: 598 mm og 798 mm. Høyde: 384 mm. Dybde: 338 mm.


Hylle i 15 mm hvitpigmentert finert eik.

Nytt benstativ i svart et stativ i stål som er ment å monteres på kortsiden av for eksempel en kjøkkenøy. Denne nyheten synes vi skaper en luftig følelse i kjøkkenet.


Lengde: 1200 mm, kappbar. Bredde: 600, 930 og 1200 mm. Høyde: 870 mm.

Vår nye belysningslist er en dimbar LED-belysning som leveres måltilpasset til dekkplaten i kjøkkenet.  Smart og nytenkende når det gjelder å lyssette arbeidsoverflaten på en fin måte.


Millimetertilpasset. Varmhvit. Dimbar.

Sjalusiskåp for montering på benkeplate er en praktisk løsning for å utnytte plassen i hjørnene. Sjalusiskapet finnes i Drømmekjøkkenets standardfarger og treutførelser . Sjalusien er utstyrt med et motvektsystem som gir en myk og lett gange, samt et integrert håndtak i tre.


Bredde: 598 mm. Dybde: 581 mm. Høyde: 1250, 1378 mm (høyt skrog), 1198, 1350 mm (std skrog).

Smart elegant handtag i svart strukturlakkert metall som er elegant på fronten.


HG 100, cc 128 mm.

For å lese mer om våre nye produkter kan du alltid gå inn på www.drommekjokkenet.no eller booke et møte hos en av våre forhandlere.

I forbindelse med vår 90 årsfeiring vil vi under hele våren ha konkurranser på vår Instagram. Hold utkikk – du kan kanskje til og med vinne en av disse nyhetene vi her har presentert. Vår Instagram finner du her!

/Drømmekjøkkenet

Vårrelease

Villa Björkhaga

Vårrelease

Villa Björkhaga –
Vi har flyttet inn

Nästa inlägg