Vårt første hus – det ferdige resultatet

Hei der venner!

Nå er dere kanskje nysgjerrige på hvordan det ble? Tada!

Her har dere altså det ferdige kjøkkenet, og jeg kan bare si at vi selvsagt er veldig, veldig fornøyde og glade over at alt ble akkurat sånn som vi ønsket oss. Vi er selvsagt også glade for å endelig være ferdige, phu, for en reise det har vært! No pain no gain, tenker jeg… Å velge ut et kjøkken er virkelig ikke enkelt og da få så god hjelp som vi fikk av Drømmekjøkkenet var gull verdt. Jeg hadde ganske god oversikt over farger og hvilken følelse jeg var ute etter, men hadde absolutt ikke peiling på lagringsplass og plassering av alt. Det er jammen meg et helt kunnskapsfelt det der! Kjøkkenet vi valgte er fra serien System 10 og skapdørene er Bistro i fargen varm grå. Jeg synes at akkurat denne varm gråe fargen er så fin, i nesten litt jordaktig tone. Den passer utmerket til gulvet vi valgte og de litt mer rustikke pussede veggene.

Benkeplaten fra Dekton er i fargen Keyla, og matcher de varm gråe skapdørene helt perfekt.

Men dere ser jo… aahh… Det er en sann fryd å få lage maten sin her!

På den andre siden av kjøkkenøya, ser dere det integrerte kjøleskapet og fryseren og oppbevaringsplass i en peppergrå farge. Jeg synes absolutt at man kan blande farger på kjøkkenet sitt, og siden vi valgte å ikke ha overskap over benken, så havnet denne typen oppbevaring her. Jeg synes det ser penest ut og man får mer en følelse av at kjøkkenet er en del av interiøret, det såkalte ”ikke-kjøkkenet” som flyter naturlig sammen med resten av rommet.

Ja, og sist men ikke minst skal dere få et siste liten titt på det lille baderommet vårt i andre etasje, hvor vi valgte  Lessmore, i en fin mintgrønn fargenyanse. Det passer fint sammen med Carrara-marmoren og kranene i messing. Det føles litt mer feminint og tilpasset alle oss fire jentene i familien.. Drømmen!

Håper nå at du har fått litt mer inspirasjon til ditt eget eventyr, for det er et eventyr å bygge om og lage sitt eget drømmehjem! Selv ser vi frem til juleferie og en flott nyttårsfest – og mange lange og herlige stunder sammen i vårt nye kjøkken, sammen med venner eller bare oss.

Hvis du vil følge meg og mitt liv i huset, ta gjerne turen innom bloggen min; valerieaflalo.com.

Vårt første hus – det ferdige resultatet

Vårt første hus – en totalrenovering

Vårt første hus – det ferdige resultatet

Drømmekjokkenet pa Mallorca –
by Mija Kinning

Nästa inlägg