VELKOMMEN TIL LUHRSJÖLADAN OG ET NYTT SORTIMENT FRA DRØMMEKJØKKENET!

Låvehuset med panel i tjærevitriol er en Fiskarhedenvilla inspirert av husmodellen Glimre. Luhrsjöladan er et nybygd, naturnært låvehus i den nordskånske naturen, bare noen kilometer fra fabrikken i Ballingsløv. Her er kjøkkenet – med utsikt over sjøen,skogen og den åpne hagen- husets hjerte. Pernilla Nilsson, som har arbeidet mange år som innredningstylist, deler i teksten under tips og tanker om hvordan hun og hennes mann Peter, designet sitt drømmekjøkken.

Mottoet under hele byggeprosessen har vært å skape et tidløst hjem med kloke, bærekraftige valg man kan leve lenge med. Det er i kjøkkenet vi helst omgås, uansett om vi bare er to eller samles med barn, barnebarn, slekt og venner. Derfor føles det helt rett å legge stor omsorg og mange kvadratmeter på dette rommet.

Store vindusflater gjør at naturen kommer nært, og myke jordfarger følger opp fasadens tjærevitriol innendørs. Fargen varmgrå ble raskt vår favoritt, men for å bryte litt med betonggulvet ønsket vi en mørkere farge på kjøkkenøya. Her valgte vi Drømmekjøkkenets farge grønngrå. Bak høyskapene med håndtak er det kjøl og fryseskap.

Den store kjøkkenøya har en slitesterk og flott benkeplate i komposittstein – veldig lik naturstein. Nyansen Fusion Taupe er både varm og behagelig. Kjøkkenøya har grunne skap mot matplassen i serien Bistro. Siden vi ikke har overskap benytter vi disse skapene til oppbevaring av glass. For å få et rolig inntrykk valgte vi bort håndtak – dørene åpnes med pushfunksjon. Tips! En åpen hylle er vakkert for å vise fram de fine tingene dine.

Vi har kombinert innredningen fra tre ulike serier, noe som gir oss mange muligheter. Å tørre og kombinere ulike dører når du planlegger kjøkkenet er et tips vi gjerne gir. For vår del har det resultert i et kjøkken med maksimal funksjon uten at vi gir avkall på det vi synes er vakkert. I arbeidsdelen har vi generøse, praktiske skuffer i serien Line. Disse åpnes enkelt med en list i rustfritt. Oppvaskmaskinen er skjult bak den todelte døren Line, som er en nyhet i vår lansering.

På den andre siden av spiseplassen, i veggen som deler av mot entreen, valgte vi å bygge inn et vakkert vitrineskap i serien Shaker. Skapet gir en gedigen følelse med skuffer i tre og innredning i hvitpigmentert eik. Når belysningen settes på om kvelden, blir vitrineskapet et vakkert blikkfang. Inntil vitrineskapet står et nesten skjult høyskap i varmgrått med uttrekkbare skuffer. Dette bruker vi som ekstra oppbevaring av større kjøkkenmaskiner som brukes mer sjeldent. Her er det benyttet diskre håndtak som også finnes på kjøl og frys.

Dette er en åpen planløsning – vi ønsket å skape som mye romfølelse som mulig. Derfor valgte vi å benytte benkeplate som sprutbeskyttelse i stedet for flis. Vår plate er 30 cm høy og veggen bak er akkurat som kjøkkenhetten, malt i samme varmgråe nyanse som kjøkkendørene (NCS S 3502-Y) . Dette er med på å forsterke det helhetlige inntrykket. Kjøkkenhetten i modell Grue fra Røroshetta, ble bestilt i ønsket farge direkte fra Drømmekjøkkenet.

Neste uke kommer Pernilla tilbake med flere flotte bilder og tips og råd fra badet og garderoben!
Hjertelig velkommen da!

/ Drømmekjøkkenet

VELKOMMEN TIL LUHRSJÖLADAN OG ET NYTT SORTIMENT FRA DRØMMEKJØKKENET!

Vakre baderomsmøbler i tre – Vanity

VELKOMMEN TIL LUHRSJÖLADAN OG ET NYTT SORTIMENT FRA DRØMMEKJØKKENET!

STILIG TILBEHØR OG SMARTE LØSNINGER TIL KJØKKENET

Nästa inlägg