VILLA GRÅ – BADEROM, VASKEROM OCH GARDEROBE

Nå har vi kommet til siste delen av fine Villa Grå her på Hverdagsglede. Tidligere har du fått se brødrene Henrik og Martins samspill i planleggingen av kjøkkenet, og et fantastisk walk-in-closet tilknyttet hovedsoverommet – alt i det smakfulle og modige materialvalget hvitpigmentert eik. I dag viser vi vaskerommet som er i en herlig perlegrå nyanse, et bad i direkte tilknytning til det tidligere viste klesrommet og soverommet, og til slutt en smart måte å oppbevare og lagre ting på, med skyvedører.

I Villa Grå er ingenting overlatt til tilfeldighetene, som du sikkert allerede har fått med deg hvis du har fulgt med på bloggen fra starten av. Alt er planlagt til den minste detalj. Materialvalgene, fargene og plasseringene er vel gjennomtenkt for å skape harmoni. Baderommet under er uten unntak.

Plasseringen av baderommet i tilknytning til garderoben og soverommet er helt fantastisk, siden det gir huset en privat oase med alt du kan ønske deg. Dette området trenger ikke gjestene dine å passere eller være en del av. Denne sonen er som en gjemt skatt som man kan nyte i ro og fred, eller vise stolt frem når man føler for det.

Her falt valget på Marazzi Mystone Ceppo Di Gre fliseplater 75×75 cm på både gulv og vegger. Den livlige fliseplaten går i beige toner slik at overgangen fra den hvitpigmenterte eiken og betonggulvet ellers i huset blir behagelig og harmonisk, samtidig som det fremstår som et «statement» med skiftet av materiale. Det beige er matsjer med kommoden Lessmore i hvitt som er 100 cm. bred og et blandebatteri i krom fra Tapwell.

Et rundt speil myker opp de ellers så kantede formene på badet og den hvite lampen fra Vipp er som et godt valgt smykke.

I direkte tilknytning til husets hall og entré ligger vaskerommet. Det er kanskje et kjedelig rom å bruke tid på å innrede, men med riktige oppbevaringsmuligheter, detaljer og smarte løsninger kan det fort bli en fornøyelse å brette klær.

To velplasserte store vinduer sørger for innslipp av lys til vaskerommet.  Sammen med veggfargen, skapfrontene og skyvedører i samme perlegråe nyanse, gjør dagslyset at rommet oppleves lyst og crispy uten å være kaldt. Opphøyet vaskemaskin og tørketrommel gir en behagelig arbeidshøyde og bak skyvedørene er det plass til både varmepumpe og masse lagring. Vaskerommet bør være godt planlagt for at det ikke skal oppta mye av plassen i huset for øvrig, samtidig som det skal være praktisk. Dette har de virkelig lykkes med her.

Den perlegråe fargen matsjer med samme benkeplate i laminat 2386 som på kjøkkenet, og grå fliser, Marazzi Mystone Ceppo Di Gre 60×60 cm.

Det er også en adskilt del med to mindre soverom og en stue i Villa Grå, der det er bygget hyller i hvitpigmentert eik, med pene lysegrå skyvedører med sølvprofil. En smart og praktisk løsning for å enkelt kunne gjemme eller vise frem det som skjuler seg bak skyvedørene. Skyvedørene er i samme profil og farge som husets vaskerom.

En nærmere titt på skyvedøren Frontrow med sølvprofilering og lysegrå fylling.

Vi vil takke Henrik og Martin for et fantastisk samarbeid og et enda mer fantastisk prosjekt i Villa Grå, som har blitt noe utover det vanlige.

/ Drømmekjøkkenet AS

VILLA GRÅ – BADEROM, VASKEROM OCH GARDEROBE

Fantastisk Walk-in closet i Villa Grå

VILLA GRÅ – BADEROM, VASKEROM OCH GARDEROBE

NYHET S45 – Unik kjøkkenøy med minimalistisk og rent uttrykk!

Nästa inlägg