NYHET S45 – Unik kjøkkenøy med minimalistisk og rent uttrykk!

S45 er Drømmekjøkkenets nye konsept for kjøkkenøy der langsidene og kortsidene møtes i et gjæret hjørne. På denne måten kan man gjøre en minimalistisk kjøkkenøy med en monolittisk følelse. Dette gir et unikt utseende ikke mange har på markedet.

S45 er et system tilpasset fronten Bistro (her i den nye fargen svart) og har bortsett fra den gjærede kanten samme utforming.

Fokuset på S45 ligger på kjøkkenøyas hjørne og avslutning – dette for en moderne og ren følelse.

Drømmekjøkkenet anbefaler pushfunksjon på skuffer og utkastere på dører i stedet for håndtak – dette gjør helhetsinntrykket enklere og renere. Med en tynn benkeplate flyter alle komponenter sammen på en harmonisk måte , samtidig som man fokuserer på den vakre avslutningen på øya.

Navnet S45 kommer av vinkelen der front og friside møtes i – 45 grader.

Å la møbler og innredning ”spille på lag” er som kjent  en gjennomtenkt måte for å oppnå harmoni og balanse i rommet. Med S45 har du  lagt et luksuriøst og vakkert grunnlag i hjemmet – noe som er en forutsetning for å variere møbler og andre ting du måtte ha ved siden av. Rene,enkle fronter er en flott kombinasjon med skapet Lounge i hvitpigmentert eik.

S45 er et system som er tilpasset fronten Bistro, og har bortsett fra den gjærede kanten samme utforming. De ulike fargene er hvit,kremhvit,lindblomstgrønn, østersbeige,perlegrå,mørkegrå,varmgrå,peppergrå,grønngrå,mørkleblå samt nyheten for 2020 – svart.

Ønsker du å lese mer om S45 er du hjertelig velkommen til å besøke vår hjemmeside.
/ Drømmekjøkkenet

NYHET S45 – Unik kjøkkenøy med minimalistisk og rent uttrykk!

VILLA GRÅ – BADEROM, VASKEROM OCH GARDEROBE

NYHET S45 – Unik kjøkkenøy med minimalistisk og rent uttrykk!

Hjemme hos Martin Nygren –
part 1

Nästa inlägg